torsdag 14 mars 2013

Persongalleri Körskolestraffet




Persongalleri Körskolestraffet:

Per-Anders Gustavsson, 46, körskoledirektör
Ingen fru sen några år tillbaka, viril enligt egen utsago. Tack Viagra! Inget samförstånd med myndigheter alls. Horn i sidan till Disponent Albihn Melin. Inga barn.  Inga skrupler alls när det gäller kvinnor. Ett självhävdelsebehov på det manliga planet utan dess like.

Sven Persson, 47, bilhandlare
Fru men betuttad i P-A:s receptionist, Rebecka Johansson. I likhet med Per-Anders osams med myndigheterna horn i sidan till Disponent Albihn. Gift, ett barn dotter, 19 år

Disponent Albihn Melin, 48
Kommer från en lite finare släkt, akademikerfamilj, lite former än andra. Snodde en tjej i ungdomen från P-A och Sven på en dans och har för den händelsen alltid stått på de bådas svarta lista. Riskerar hämnd. Tycker inte om fackliga företeelser alls, bara ett hinder för fri företagsamhet. Gift, 3 välartade barn, 16, 21 och 22 samtliga söner. Ingen av dem vill ta över bruket.

Överläkare Gunnar Oscarsson, 54
Storhetsvansinne, irriterade på Socialstyrelsen i största allmänhet. Trött på sitt jobb som överläkare beroende på all administration. Gift 2 barn, 21, 24 båda döttrar.
2
Försäljaren Johan G Carlsson, 38
Frän tycker han själv, kör Porsche och investerar stora pengar i hårgelé för att nå sin eftertraktade look med bakåtslickat hår. Kommer från fattiga förhållanden och vill uppåt till de fina människorna och strävar hårt. Ogift, inga barn som han känner till.

Receptionist Rebecka Johansson, 27
Snygg, smärt och med naturligt stora bröst som Sven fattat tycke för. Rebecka har förstått att Sven har ett gott öga till henne och gör allt för att dra nytta av den situationen. Hon åker ständigt i nyare bilar som Sven tillhandahåller. Ogift men med pojkvän som undrar och är konstant sjukligt svartsjuk.

Lantmätare Anders Johansson. 42
Kartfantast, regelivrare och håller på sitt. Ogift förutom med kartor och inga barn. Allmänt irriterad på människor som inte håller avståndet till Anders gränser. Tillbakadragen och introvert, faiblesse för jordglober och kartor i största allmänhet.

Engelsklärarinna Fiona Mc Dermot, 46
Parant kvinna med barnasinnet kvar, har dock uppenbara problem med högertrafik då härstamningen är engelsk. Brukar dock kunna prata sig ur de flesta situationer. Ogift, tre utflugna barn. En ständig medelpunkt på stadens engelska pubar.

Diversearbetare Nina Andersson, 41
Singel men har inga egna barn. Uppfordrande och med en bestämd uppfattning om att alltid ha rätt. Tyvärr har hon oftast det och är ständigt nöjd över sin förträfflighet. Omgivningen är inte lika nöjd. Har som mål att hitta någon som försörjer henne och drömmen är att bli väktare.

Lagerarbetare Thomas Andersson, 31
Avlägsen släkting till Sven Persson och pojkvän till Rebecka Johansson. Svartsjuk som få och har ett outtömligt kontrollbehov.
 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar